Projecten van groot tot klein.

Een duintuin in Bakkum. 

 

Een geweldig mooi project van ontwerp tot uitvoering. De wens was om een onderhoudsarme voortuin te creëren die de duinen nabootsen. 

We hebben gekozen voor beplanting die tegen droogte kunnen en weinig onderhoud vergt. Verder hebben we een natuurlijke vorm aangehouden met robuuste palen en twee heuveltjes met schelpen. 

Grote tuin in Anna Paulowna

 

Dit was ook weer een geweldig mooie aanplantklus. Maar wel van ontwerp tot uitvoering. Deze mensen wilden niet alleen grasmaaien, maar ook een mooie tuin om van te genieten. Rekening houdend met verschillende bloeitijden en veel groenblijvers.

Tuin voor vogels en insecten in Heemskerk

 

De wens was "veel groen voor vogels en insecten". Dus overal waar geen looppaden zijn moet groen komen. Maar ook een bankje om in de tuin te genieten van de vogeltjes. 

Deze tuin ligt in een ingebreide nieuwbouwwijk. De wijk is zo gebouwd dat het hemelwater in de bodem moet infiltreren. Wij moesten dus niet alleen rekening houden met extra water(overlast) maar ook met de wensen van de klant.

Flagstones terras in Heemskerk

Ons werd gevraagd om van hergebruikte flagstones een terras te maken. Iets wat je vaak ziet in de mediterraanse sfeer.  Een terras met karakter. 

Populair in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw, met een bewerkelijk tintje. Maar niet minder mooi. Het resultaat mag er zijn.